Coafură / Hair Style

La AV Studio vei găsi servicii de calitate, chiar dacă îți dorești ceva mai simplu sau un nou hair style. Echipa noastră te va consilia cu privire la alegerea tunsorii perfecte, care să fie în concordanță cu forma feței și culoarea tenului. Cauți servicii de hair style Brașov? La noi poți găsi ceea ce te interesează!

Cu siguranță că ne dorim să fim frumoase și admirate! O coafură realizată de un profesionist ne poate ajuta în acest sens. Părul își va păstra luciul și strălucirea, iar tu te vei bucura de fiecare clipă! Adio zilelor de ,,bad hair day”!

Stilul tău unic

Coafura face parte din viața noastră și ne poate oferi mai multă încredere în noi. De multe ori, ne este teamă să alegem un salon nou deoarece suntem obișnuite cu cel la care mergem deja. Alteori, căutăm, poate, persoana care știe să realizeze combinația aceea perfectă de ombre pe care ne-o dorim atât de mult.

Cel mai ușor sfat cu privire la părul tău este să alegi o coafură care se poate întreține ușor. De asemenea, este foarte important să nu abuzați de ondulator sau de placa de păr, deoarece acestea diminuează luciul părului.

Tratamente ale părului

Hair Style Brașov

La AV Studio vă oferim tratament ale părului care au diverse durate de acțiune. De la o simplă mască de păr, care are efect până la următoarea spălare, până la cele de câteva luni, cum este tratamentul cu Keratină, spre exemplu.

Măștile pe care le folosim sunt profesionale și se deosebesc de cele care se găsesc în comerț. Lucrăm doar cu produse de calitate, special destinate îngrijirii corecte a părului. De aceea, rezultatele lor sunt vizibile chiar de la prima aplicare!

La AV Studio aplicăm mai multe tipuri de tratamente pentru păr în funcție de necesități. Avem tratamente pentru păr degradat, sau chiar și pentru păstrarea culorii. Este bine de știut că un păr degradat nu vă va ajuta să obțineți niciodată coafura dorită, deoarece nu se va aranja corespunzător. În general, un păr degradat are nevoie de fixarea keratinei și a vitaminelor, de aceea tratamentul va fi de lungă durată.

Hair Style Brașov

Dacă te gândești să îți schimbi look-ul și ai nevoie de o schimbare, la noi găsești servicii de Hair Styling! Un specialist te va ajuta să îți găsești stilul potrivit, în funcție de dorințe și de look-ul actual. De asemenea, te vom ajuta să obții culoarea potrivită pentru părul tău!

Ai încredere că o schimbare te va ajuta să te simți mai bine! Vino la AV Studio și află cum te putem ajuta!

  • personal amabil
  • flexibilitate
  • atmosferă relaxantă
  • prețuri corecte
  • opțiuni de achiziție vouchere
  • profesionalism

Galerie Foto

Hair Style Brașov
Hair Style Brașov
Call Now Button