Extensii Gene Brașov

Genele false au devenit, în ultimul timp, o opțiune perfectă de a complementa machiajul clasic. De aceea, foarte multe femei apelează la această tactică. De multe ori, acestea aleg să își aplice singure, acasă, gene false de tip bandă. Acestea se găsesc în comerț și sunt relativ ușor de aplicat. Av Studio îți poate oferi servicii complete de extensii gene Brașov, dacă ne contactezi telefonic sau prin email!

Pe de altă parte, aceste gene de tip bandă sunt foarte voluminoase, așadar sunt, în general, potrivite pentru evenimente de seară. O alternativă la genele de tip bandă sunt cele de tip smoc. Acestea se pot aplica, de regulă, și de către make-up artist în timpul realizării machiajului. Un dezavantaj al acestora este că ele nu cresc odată cu genele naturale și se lipesc direct pe piele. Genele false de tip smoc sunt recomandate, deci, doar la ocazii speciale.

Avantajele extensiilor de gene fir cu fir

Extensii Gene BrașovGenele de tip fir cu fir au câștigat popularitate în ultimul timp. Acestea au marele avantaj de a putea oferi un look natural, mai ales persoanelor care nu doresc să iasă în evidență. În cazul lor, sunt trei aspecte de luat în considerare: calitatea genelor, alegerea mărimii potrivite și experiența specialistului care le aplică.

Este important de menționat că această procedură poate dura până la 3 ore, așadar pregătiți-vă să stați cu ochii închiși! Pe de altă parte, marele avantaj este că întreținerea se va face la 4-6 săptămâni. Desigur, acest aspect depinde de calitatea genelor, în primul rând. Un alt mare avantaj este posibilitatea alegerii unui aspect natural.

Extensii Gene Brașov – 1D, 2D, 3D, 6D … 12D?

Da, gradul de volumetrie a determinat apariția acestor ,,D”-uri în lumea genelor false. Practic, teoria este simplă. Genele de tip 1D reprezintă aplicarea unui singur fir de extensie pe un fir de geană naturală. Acest procedeu se continuă pentru toate firele naturale de gene. La sfârșit, veți avea un volum dublat al genelor. Atenție! Genele false pot provoca dependență! S-ar putea să vă placă atât de mult noul dumneavoastră look, încât să nu vreți să renunțați la el!

Tehnica 2D, respectiv 3D reprezintă aplicarea a câte două, respectiv 3 fire de extensii de gene false aplicate pe un singur fir de geană naturală. Deja vă puteți imagina plusul de volum! Dacă nu ați mai avut niciodată gene false până acum, este recomandabil să incepeți cu 1D, ca să vă obișnuiți.

Deja de la tehnica 3D-6D și până la tehnica 6D-12D, vorbim de mănunchiuri de fire de extensii aplicate pe un singur fir de geană naturală. Este o metodă prin care se poate obține un maximum de volum. Recomandabil doar pentru doamnele cu experiență!

Reguli de îngrijire pentru genele fir cu fir

Extensii Gene BrașovCu 24 de ore înaintea aplicării lor, nu trebuie să folosiți mascara. De asemenea, zona ochiului trebuie să fie curată în ziua aplicării. A se evita contactul cu apa sau mersul la saună în primele 2 zile de la aplicare. De asemenea, este indicat a se evita folosirea unui demachiant pe bază de ulei. Uleiul scade rezistența genelor în timp. Cu toate acestea, mai ales dacă folosiți machiaj, este important să îl înlăturați.

Demachierea se va realiza doar cu produse pe bază de apă (spre exemplu – loțiunea micelară). Spălarea genelor se va face cu apă, în sensul direcției lor. Este indicată evitarea frecării ochilor sau tragerea de gene.

Mituri despre extensiile de gene

  • Genele naturale vor cădea
  • Genele naturale nu vor mai crește niciodată
  • Aplicarea extensiilor de gene este dureroasă
  • După ce se îndepărtează extensiile, genele tale naturale vor fi mai scurte, mai subțiri și mai rare
  • Pauzele sunt necesare

Desigur, ca și în cazul oricărui lucru nou, vor exista mereu voci precaute. Timpul însă a demonstrat că genele fir cu fir nu prezintă un real pericol pentru cele naturale. Pauzele nu sunt necesare Vă invităm la AV Studio să încercați extensiile fir cu fir sau de tip smoc, pentru ocazii speciale!

Lasă un răspuns

Call Now Button