Gene False

Chiar dacă ai mai avut în trecut gene false, cu siguranță că poate ai câteva întrebări legate de acestea. Industria genelor false a fost creată pentru completarea unui machiaj deosebit, sau pur și simplu pentru oferirea unui look mai natural și mai bogat al acestora. La AV Studio gasești servicii complete de gene false Brașov pentru un look deosebit!

Sunt câteva aspecte de care trebuie să ții cont înainte de a decide ce tip de gene false ți se potrivește. Spre exemplu, cele fir cu fir oferă un aspect mai natural și sunt mai rezistente pe termen lung. În același timp, prețul este mai mare decât la aplicarea celor tip smoc (cu mai multe fire), dar și rezistența lor este mai bună.

Gene False Brașov - Tipuri de gene

Câte tipuri de gene false există și din ce sunt făcute acestea? În principiu, există cinci mari categorii: cu bandă, individuale cu nod sau fără nod și extensii cu mai multe fire sau fir cu fir. De aici, fiecare catgorie se împarte pe mai multe subcategorii. Și acum te poți întreba care este cea mai potrivită variantă pentru tine?

În continuare îți vom prezenta, pe scurt, fiecare variantă de gene false, pentru a te ajuta să decizi care ar fi cea optimă. De asemenea, ne poți contacta în vederea unei consilieri pe această temă.

Ce tip de gene false să aleg?

Din experiență, vă recomandăm ca, dacă este pentru prima dată când veți avea gene false, să alegeți o lungime nu foarte mare. Este posibil să vă acomodați mai greu cu noul unghi de vedere, deoarece o pereche de gene care sunt foarte dense acoperă o parte din câmpul vizual. Așadar, dacă doriți un look natural, probabil că o mărime mică sau medie ar fi de dorit. În ceea ce privește genele fir cu fir, această procedură depinde de lungimea genelor dumneavoastră naturale. Doar o persoană specializată poate executa această operațiune.

Vestea bună este că, după aplicarea acestora, nu va mai fi nevoie de folosirea mascarei. Dacă, totuși, vreți să optați pentru un rimel, vă recomandăm să fie rezistent la apă. Încercați să nu încărcați prea mult genele, deoarece veți resimți o greutate în plus și le veți reduce rezistența.

Demachierea este bine să se realizeze cu un produs pe bază de apă, precum soluție micelară sau apă tonică. De asemenea, ea trebuie realizată cu mare atenție, de-a lungul firelor, și nu altfel.

Cât timp rezistă genele false?

Spre exemplu, genele de tip bandă se pot folosi o singură zi/seară, ele fiind ideale pentru un eveniment. Ele complementează machiajul și se pot îndepărta la demachiaj. Se pot, de asemenea, refolosi cu altă ocazie. În principiu, o pereche se poate refolosi de 10 până la 15 ori. Pe de altă parte, genele individuale și extensiile se aplică o singură dată și se reia procedeul la 3-6 săptămâni în funcție de caz.

Extensii gene fir cu fir

Există mai multe grade de extensii ale genelor fir cu fir. În principiu vorbim de tehnica 1D/2D/3D/6D, în funcție de volumul dorit. Întreținerea este necesară o dată la 3-6 săptămâni (ideal – 4), în funcție de calitatea genelor.

 • 1D reprezintă 1 singur fir de extensie aplicat pe geana naturală
 • 2D reprezintă 2 fire de extensii de gene aplicate pe geana naturală
 • 3D reprezintă 3 fire de extensii aplicate pe geana naturală
 • 3D-6D reprezintă un mănunchi de 3-6 fire de extensii de gene aplicate pe un singur fir de geana naturală
 • 6D-12D presupune aplicarea unui mănunchi de 6-12 fire de extensii de gene aplicate pe un singur fir de geană naturală. Această tehnică oferă cel mai mare volum posibil genelor, însă este bine să optați pentru ceva mai natural primele dăți.
 • personal amabil
 • flexibilitate
 • atmosferă relaxantă
 • prețuri corecte
 • opțiuni de achiziție vouchere
 • profesionalism

Galerie Foto

Gene False Brașov
Gene False Brașov
Call Now Button