Machiajul de seară – un moft sau o necesitate?

Salon Machiaj Brașov

În ultimul timp, machiajul de seară a devenit din ce în ce mai important pentru doamne și domnișoare, mai ales în cazul unui eveniment special. Dacă înainte, multe femei se machiau singure, acasă, acum o parte din ele preferă să se lase pe mâna unui specialist. La salon machiaj Brașov poți găsi servicii de calitate pentru un look deosebit!

Pe vremuri, au existat diverse trenduri care au influențat felul în care oamenii se machiau (da, inclusiv bărbații). Însă abia recent tendințele parcă s-au aliniat. Oamenii au înțeles importanța personalității și unicității. Acum, nu mai este de dorit același stil pentru toți, ci se merge pe unic.

 

Cum să alegi machiajul de seară perfect?

Salon Machiaj BrașovÎn principiu, un machiaj de seară se alege în funcție de trei criterii: ocazia sărbătorită, anotimpul și îmbrăcămintea. Pe lângă acestea, make-up artist-ul va veni cu sugestii de îmbunătățire în funcție de forma feței și de culoarea tenului.

Aplicarea bazei de machiaj este un pas foarte important pentru echilibru. Aceasta se va realiza întotdeauna după demachierea inițială. Baza poate regla secrețiile de sebum, iar corectoarele de culoare vor masca imperfecțiunile.

Sprâncenele și machiajul ochilor

Este bine ca sprâncenele să arate cât mai natural. În caz contrat, ele vor crea o discrepanță în look-ul general. Spunem asta deoarece, de regulă, machiajul de seară al ochilor va fi mult mai evidențiat. Ochii sunt, de obicei, partea care iese cel mai mult în evidență în cazul machajului de ocazie. Este foarte important ca specialistul care se va ocupa de look-ul dumneavoastră să știe exact cum să îi contureze, pentru scoaterea în evidență.

Greșeli ale machiajului de seară

Salon Machiaj BrașovPutem considera că aplicarea unei baze incompatibile cu tenul sau cu ocazia aleasă este o greșeală majoră. De ce? Deoarece poate crea un look dezavantajat, sau machiajul se poate deteriora. (exemplu: alegerea unei baze usoare, de zi, pentru un eveniment de seară unde vor fi multe blitz-uri) De asemenea, fondul de ten trebuie să fie compatibil cu culoarea tenului.

Atenție la aplicarea iluminatorului pe zonele unde tenul deja lucește. Nu dorim să îl facem să arate mai gras decât este în realitate! Dacă purtați gene false, aveți grijă ca acestea să fie de mărimea potrivită pentru dumneavoastră!

Salon Machiaj Brașov – Metoda simplă

Desigur, metoda cea mai simplă este să vă lăsați pe mâna unui profesionist. Acesta va ști mereu ce look să vă recomande și cum să contureze detaliile feței astfel încât să arătați deosebit la final. La AV Studio găsești mereu un astfel de profesionist! Contactează-ne acum pentru o programare sau pentru mai multe informații!

Lasă un răspuns

Call Now Button