Make Up / Machiaj Brașov

Pentru un look de excepție, te invităm pe scaunul de make-up machiaj Brașov la AV Studio! Împreună vom alege tipul de machiaj cu care te simți confortabilă și care ți se potrivește. Iar, în funcție de ocazie, putem opta pentru ceva mai natural sau mai evidențiat!

Există foarte multe tehnici de machiaj care se pot folosi de către un specialist sau altul. În principiu, fiecare și-a format mâna într-un anumit fel. Nu putem spune că o tehnică este mai ,,corectă” decât cealaltă, atât timp cât la final iese un make up spectaculos.

Machiaj de zi

Este un machiaj ușor, natural, potrivit pentru o zi obișnuită. El nu încarcă tenul, ci doar subliniază trăsăturile feței. Este potrivit atât pentru o zi la birou, cât și pentru întâlniri de afaceri sau un bal caritabil.

Timpul de realizare a unui machiaj profesionist este de regulă mai mic decât în cazul unui machiaj de ocazie. Diferența nu o dă numai conturul ochilor, ci și baza aplicată și fixarea acesteia pe ten. În principiu, machiajul de zi tinde să camufleze zonele cu probleme și scoate în evidență o singură trăsătură dominantă a feței.

Machiajul de seară

Machiajul de seară sau de ocazie este mai complex decât cel de zi și durează mai mult. Aici se aplică o bază mai puternică, cu o acoperire mai mare. Acest machiaj, chiar dacă este de ,,seară”, poate fi realizat și dimineața și trebuie sp reziste toată ziua.

La machiajul de seară nu numai ochii sunt mai bine puși în evidență. Există, de obicei, două zone pe care dorim să le scoate în evidență prin acest tip de machiaj. Un pas important este conturarea sprâncenelor, preferabil într-o formă naturală. Urmează conturarea ochilor și aplicarea de diverse tehnici prin care aceștia vor fi aduși în prim plan.

Blush-ul va veni ca o completare a tabloului final, iar rujul va fi folosit alături de un creion pentru conturul buzelor.

Machiaj Mireasă

La AV Studio îți oferim posibilitatea de a-ți realiza atât machiajul pentru ziua ta specială, cât și coafura! În principiu, machiajul pentru mirese este unul tematic, și este bine să fie realizat în funcție de tipul de petrecere. Desigur, se va ține cont și de particularitățile tenului, dar și de personalitatea viitoarei mirese.

Aspectul tenului va fi păstrat cât mai natural, însă trebuiesc corectate eventualele imperfecțiuni. Machiajul ochilor ține foarte mult de mireasă și de preferințele acesteia. Rochia sa fiind albă, se pot experimenta o sumedenie de variante și aici. În general, machiajul unei mirese include și aplicarea de gene de tip bandă sau smocuri. Contactează-ne acum pentru servicii complete de make-up machiaj Brașov!

  • personal amabil
  • flexibilitate
  • atmosferă relaxantă
  • prețuri corecte
  • opțiuni de achiziție vouchere
  • profesionalism

Galerie Foto

Make-up Machiaj Brașov
Make-up Machiaj Brașov
Call Now Button