Manichiură / Unghii cu gel

Ojă clasică, semipermanentă sau cu gel? Cu siguranță ți-ai pus măcar o dată această întrebare. Care dintre aceste metode este cea mai potrivită pentru tine? Care este optimă pe termen lung? La AV Studio ți-am pregătit un serviciu complet de manichiură unghii gel Brașov, pentru ca tu să te simți mereu frumoasă!

Înainte să stabilim ce implică fiecare procedură, ar trebui să știi că industria unghiilor cu gel a evoluat foarte mult în ultimii ani. Dacă la începuturi se foloseau produse de calitate îndoielnică (și, multe erau inspirate din industria medical-dentară) – acum poți sta liniștită! La AV Studio lucrăm doar cu produse de calitate, nedăunătoare pielii.

Manichiura cu ojă clasică

O cunoaștem cu toții. Avem, cel mai probabil, acasă, sticluțe de diverse culori cu ojă clasică. Aceasta se usucă la aer, în timp, și, de obicei, se îndepărtează cu acetonă sau alt dizolvant pentru unghii. Marele anvantaj este că au apărut anumite oje care sunt mai rezistente, însă ca și preț, costă dublu sau chiar triplu față de o ojă obișnuită. Pe de altă parte, există acum oje clasice care se usucă mult mai rapid, spre exemplu în câteva minute se poate aplica al doilea strat. Oja se poate îndepărta în condiții de siguranță chiar la tine acasă, așadar nu trebuie să apelezi la un salon pentru asta.

Există și dezavantaje ale ojei clasice: de regulă este destul de sensibilă la mediul înconjurător, putând atrage praf sau alte particule. În câteva zile, îți poate pierde luciul, sau zgâria. Oja clasică este o opțiune ideală pentru un eveniment important, însă nu și dacă ai multă treabă de făcut.

Manichiură cu oja semipermanentă

Contrar opiniei populare, oja semipermanentă nu a fost inventată înaintea gelului pentru unghii! Ea a fost inventată ca o opțiune de înlocuire a manichiurii cu gel, ci nu a manichiurii clasice. Acum, ea este tot mai populară, mai ales în țările vestice unde, în doar 30-40 de minute, poți pleca cu o manichiură nouă. Durata de viață a unei manichiuri cu ojă semipermanentă este de aproximativ 2-3 săptămâni.

De obicei, luciul se păstrează, unghia naturală crește, și atunci intervine necesitatea unei noi manichiuri. Oja semipermanentă se poate îndepărta fie cu ajutorul frezei pentru unghii, fie prin înmuiere într-o soluție de acetonă pură. Ulterior, se dă formă unghiei, se stilizează cuticulele și se pregătește suprafața unghiei pentru o nouă aplicare. Spre deosebire de manichiura cu gel, cea cu ojă semipermanentă se înlătură total înainte de a aplica o nouă culoare.

Alte avantaje ale manichiurii cu ojă semipermanentă:

  • timp redus de execuție (maximum 40 de minute)
  • paletă diversificată de culori
  • opțiuni variate pentru modele
  • preț mai mic față de manichiura cu gel
  • opțiune blândă de îndepărtare
  • aspect natural

Manichiură Unghii Gel Brașov

Și această industrie a evoluat destul de mult. Acum, cu greu mai deosebești o manichiură de unghii cu gel față de una cu ojă semipermanentă. Asta, dacă este realizată de un stilist protezist profesionist. Este important, în această industrie, ca stilistul să fie mereu la curent cu ultimele tehnici, trenduri și produse.

La AV Studio colaborăm doar cu stiliști-proteziști care își iubesc meseria, și care o fac din pasiune. Putem executa modele diferite, inclusiv french (de interior sau de exterior), sclipici, pietricele sau pictură liberă. De asemenea, putem realiza diverse forme, precum migdală sau balerină. Tehnica baby boom nu ne este nici ea străină. Așadar, dacă îți dorești unghii rezistente, durabile, dar și subțiri care arată natural, te așteptăm la AV Studio!

Galerie Foto

Manichiură Unghii Gel Brașov
Manichiură Unghii Gel Brașov
Call Now Button