Masaj Brașov

Există, după cum bine știți, mai multe tipuri de masaj. La AV Studio vă oferim servicii complete de masaj Brașov, precum cele de relaxare și masaj terapeutic.

Masajul este foarte benefic pentru organism. El ajută corpul să se relaxeze și să se detoxifice. În funcție de tipul de masaj, acesta se poate concentra pe singură zonă a corpului sau pe mai multe.

Masaj de Relaxare

Masajul de relaxare ajută corpul să își recapete starea optimă de funcționare. De asemenea, poate ajuta în problemele cu spatele, și cu durerile de mușchi. Ulterior, se realizează așa-numitele masaje de întreținere.

Masajul de relaxare are nenumărate beneficii. El te poate ajuta să scapi de stres și îți poate îmbunătăți somnul. De asemenea, relaxează mușchii încordați și atenuează contracțiile musculare. Este potrivit pentru circulația sângelui în organism și pentru eliminarea toxinelor. Un astfel de masaj efectuat regulat, pe termen lung, contribuie la o stare generală mai bună.

Masajul Terapeutic

Masajul terapeutic are ca scop eliminarea sau diminuarea durerilor din anumite zone ale corpului.

La femeile însărcinate, masajul poate ajuta cu privire la durerile de spate sau în cazul picioarelor umflate. De asemenea, el poate preveni vergeturile.

O ședință de masaj terapeutic poate dura între 15 și 90 de minute, în funcție de dorințe și nevoie. Masajul terapeutic necesită o mai mare pregătire a specialistului. El poate fi practicat doar de către un maseor profesionist. De multe ori, în cazul acestui tip de masaj, se ăncepe prin aplicarea unei creme antiiflamatorii pe zona care este afectată. Ulterior, se poate aplica uleiul sau crema pentru masaj. Presiunea folosită va fi una rezonabilă, cu mișcări suprapuse și circulare.

Este masajul terapeutic pentru mine?

Acest tip de masaj se adresează atât persoanelor care suferă de o afecțiune, cât și persoanelor care doresc să își mențină starea de sănătate. Te așteptăm la AV Studio cu servicii relaxante de masaj Brașov! Prin acest masaj, se pot trata:

  • hernie de disc
  • lombosciatica
  • gonartroza
  • spondiloză cervicală
  • întinderi musculare
  • dureri articulare
  • dureri musculare
  • dureri de spate, picioare, cap, mâini

Galerie Foto

Masaj Brașov
Masaj Brașov
Call Now Button