Pedichiură

Vara este de multe ori necesar să purtăm încălțări care să permită piciorului să respire. Sandalele sunt potrivite, și expun degetele și talpa piciorului. Pentru un look lejer, o pedichiură este cea mai bună soluție. La Av Studio te poți bucura de servicii complete de pedichiură Brașov!

Ca și în cazul manichiurii, pedichiura are mai multe ramuri. În primul rând, avem pedichiura clasică, ce se realizează de majoritatea saloanelor de înfrumusețare. Însă e bine să știi că mai ai și alte opțiuni!

Pedichiura cu ojă clasică

Este foarte asemănătoare ca și procedeu de lucru cu manichiura cu ojă clasică. În prima fază, se pregătește piciorul pentru operațiunea de aplicare a ojei. Pentru aceasta, se curăță, se înmoaie în apă călduță, se elimină cuticulele și alte porțiuni de piele moartă. Ulterior se începe aplicarea de ojă clasică, în două straturi, neapărat cu bază și top, pentru rezistență.

Marele avantaj este acela că picioarele nu le folosim pentru activități complexe, așa cum facem cu mâinile. De aceea, oja clasică are tendința să reziste mult mai mult la picioare decât la unghii.

Pedichiură SPA

Pedichiura SPA include un tratament complex de îngrijire a pielii picioarelor. Așdar, dacă vrei să te răsfeți, te așteptăm la AV Studio pentru o experiență reconfortantă.

Pentru pedichiura SPA, după îndepărtare, se înmoaie picioarele în apă caldă, pentru îngrijirea pielii și a cuticulelor și curățare de bacterii. După înmuiere, se aplică un tratament pentru zonele de bătături și piele mai groasă. Este momentul ca picioarele să fie înfoliate pentru 20 de minute.

Suplimentar, se poate realiza un masaj pentru îndepărtarea celulelor moarte. La sfârșitul ritualului, se aplică oja preferată de unghii, sau chiar gelul de unghii.

Mini Pedichiura

Este, de asemenea, numită și pedichiura Freshen-Up. Ce presupune ea? Această pedichiură se concentrează în special pe unghii, fără tehnici de masaj sau îngrijire a pielii. Este o metodă foarte rapidă de a pleca acasă arătând bine, mai ales dacă nu sunt necesare alte procese pentru piele.

la AV Studio, prin serviciul de pedichiură Brașov, ne dorim să găsim varianta potrivită pentru oricine ne calcă pragul. De asemenea, dacă îți dorești o pedichiură rapidă, dar care să implice și masaj spre exemplu, te rugăm să ne comunici acest aspect iar noi vom găsi o variantă. Avantajele serviciilor noastre:

  • personal amabil
  • flexibilitate
  • atmosferă relaxantă
  • prețuri corecte
  • opțiuni de achiziție vouchere
  • profesionalism

Galerie Foto

Pedichiură Brașov
Pedichiură Brașov
Call Now Button