Servicii

Salon Coafură Brașov

PENTRU TINE

Gama completă de servicii

Te așteptăm cu o gamă variată se servcii de frumusețe de înaltă calitate, în inima Brașovului. Este timpul să te răsfeți!

Salon Coafură Brașov

Manichiură

La noi găsești servicii complete pentru mâinile tale! Fie că este vorba de unghii false cu gel sau cu ojă semipermanentă, poți fi sigură că ai găsit locul potrivit. De asemenea, oferim și servicii de manichiură clasică, pentru un plus de rafinament.

Salon Coafură Brașov

Pedichiură

Nimic nu se compară cu senzația reconfortantă de după o pedichiură! La AV Studio am pregătit pentru tine servicii complete de pedichiură clasică, cu gel sau semipermanentă, precum și opțiunea de Dry Pedicure și Pedichiură SPA!

Salon Coafură Brașov

Hair-Style / Coafură

Fie că îți dorești ceva simplu sau mai ieșit din comun, te așteptăm la noi! Lasă-te surprins/ă de creativitatea echipei noastre. Noi te vom ajuta să îți găsești tunsoarea potrivită, în armonie cu forma feței și culoarea tenului!

Salon Coafură Brașov

Gene False

Aplicăm extensii de gene fir cu fir, pentru un aspect natural dar și evidențiat. Timpul de aplicare îți va permite să te relaxezi total, iar rezultatul te va surprinde! Află mai multe despre tipul de gene care ți s-ar potrivi, doar la AV Studio Brașov!

Salon Coafură Brașov

Make-Up

Fie că este vorba de un machiaj natural, de zi, sau de ceva mai sofisticat, pentru un eveniment, la AV Studio vei găsi mereu flexibilitate și opțiunea perfectă. De asemenea, realizăm și machiaje mai deosebite, pentru viitoare mirese.

Salon Coafură Brașov

Masaj

Poți fi sigur/ă că la noi ești pe mâini bune! Fie că ai nevoie de un masaj de relaxare, sau de unul terapeutic, îți stăm la dispoziție cu varianta potrivită pentru tine! Abonamentele sunt, de asemenea,  disponibile, dar și voucherele pentru o persoană dragă!

VĂ OFERIM

Garanția unui look deosebit

Știm cât de important este aspectul exterior. El reflectă în întregime felul în care ne simțim, și poate face diferența în multe situații. Dacă dorești să fii admirat/ă, indiferent de vârstă, te așteptăm la AV Studio, un salon coafură Brașov modern și profesional!

Salon Coafură Brașov

Clienți Mulțumiți

Ce spun clienții noștri

Salon Coafură Brașov
Am ales să vin la AV Studio pentru că auzisem lucruri bune de la prietena mea. Într-adevăr, serviciile sunt de 5 stele iar eu m-am simțit foarte răsfățată. Cu siguranță voi reveni. Consider că aici găsesc servicii de 5 stele așa cum îmi doream!

Ramona Olaru

Clientă
Salon Coafură Brașov
Înainte să ajung la AV Studio, îmi făceam manichiura într-o parte, coafura în altă parte iar la masaj aproape că nici nu mai ajungeam din lipsă de timp. Acum, le am pe toate trei în același loc. Și, ca bonus, am să îmi pun și gene fir cu fir, că tot le am la dispoziție!

Cristina Teodorescu

Clientă
Salon Coafură Brașov
Am apelat la AV Studio pentru un make-up de seară. Eram invitată la un eveniment. Nu numai că rezultatul final m-a surprins, dar și cunoscuții au rămas plăcut impresionați! Data viitoare știu unde să vin pentru servicii premium!

Monica Roman

Clientă

Solicită o programare

Alătură-te experienței AV Studio! Solicită acum o programare iar noi te vom contacta pentru confirmare!


    Call Now Button