Unghii cu gel Brașov

Istoria unghiilor false a început încă din antichitate. Dorințele femeilor includeau etalarea feminității și a grației. În Egiptul Antic, spre exemplu, acestea foloseau henna pentru a-și vopsi pielea mâinilor și a degetelor. Tot atunci, ele foloseau fildeș, oase sau aur pentru a-și prelungi unghiile. În zilele de astăzi, lucrurile s-au schimbat! Noi îți oferim servicii de unghii cu gel Brașov, calitative și profesionale!

Prima dată au apărut unghiile cu acryl, în Statele Unite ale Americii. Curios, totul a pornit dintr-un cabinet stomatologic condus de un domn pe nume Fred Slack. Acesta și-a rupt o unghie atunci când lucra și a încercat să își contruiască una nouă folosind acrylul din dotare. Curios, noua sa unghie părea foarte naturală, ba mai mult, l-a scăpat și de durere. De atunci, Slack a început să caute noi și noi metode de a-și îmbunătăți compoziția. Tot acest efort a dus la obținerea unui patent în domeniu.

Unghii cu gel Brașov

Gelul pentru construcția unghiilor false a fost inventat tot în Statele Unite ale Americii. Acesta este mult mai ușor de aplicat decât acrylul, și nu emană acel miros puternic. De fapt, nu acrylul în sine este cel care emană mirosul, ci activatorul acestuia, și anume soluția numită monomer. În cazul gelului, care se polimerizează în lampă, nu există acest miros. De aceea, multe saloane au început să preia lucrul cu gelul, în defavoarea acrylului.

Cu toate acestea, acrylul este mult mai rezistent decât gelul. Este nevoie ca stilit protezistul să lucreze foarte rapid cu acesta, deoarece se usucă la aer. Gelul rămâne, însă, în topul preferințelor

Avantajele manichiurii cu gel 

Manichiura cu gel nu este un înlocuitor al unghiei naturale. Ea este o prelungire a acesteia. Ea conferă un anumit grad de rezistență și un look deosebit. Durata sa de ,,viață” este de 3 până la 4 săptămâni, după care este necesară întreținerea.

Întreținerea presupune schimbarea aspectului unghiilor false și ,,umplerea” la loc a porțiunii de la baza unghiei. Desigur, în primă fază, este nevoie să se îndepărteze stratul vechi. Ulterior, unghia se pregătește pentru reumplere și design.

Efecte asupra sănătății

Unghii cu gel BrașovCât de sănătos este să am unghii cu gel? Este nevoie să fac o pauză, din când în când? Lampa de unghii este periculoasă? Este posibil ca unghiile false să ajute cu obiceiul de roadere a unghiilor. De asemenea, s-au făcut anumite studii privind procesul de polimerizare. Experții nu au găsit o corelație exactă între lampa de unghii și riscul de a dezvolta cancer. Pe de altă parte, dacă nu este executată corect, o manichiură cu gel poate prinde aer. Sub această mică bulă care se formează, se poate infiltra apa. Dacă acest lucru se întâmplă, se vor dezvolta mai mult ca sigur micoze și ciuperci ale unghiei. De aceea, este extrem de important ca o manichiură cu gel să fie realizată de către o persoană competentă, cu studii în acest domeniu.

Forma unghiilor cu gel se poate alege în funcție de lungimea și forma degetelor. De asemenea, lungimea potrivită variază în funcție de personalitatea ta. Gelul se poate aplica și pe unghia naturală, fără a fi necesară prelungirea acesteia.

Forme de unghii cu gel

  • Forma rotundă
  • Forma pătrată
  • Forma ovală
  • Stiletto
  • Migdală
  • Migdală Rusească
  • Ballerina

Mai există și alte forme, așa zis extreme, însă ele vor face subiectul unui alt articol de blog.

Lasă un răspuns

Call Now Button